מגשי אירוח עם שוקולד שכולם אוהבים, הם פינוק של סוגי שוקולד שונים, בטעמים מגוונים.
לאיזון השוקולד, ניתן להוסיף גם מגשי פירות טריים מפירות העונה, או מגשי מיקס של אגוזים מסוגים שונים.
השילוב של השוקולד עם פירות או אגוזים, הוא שילוב מנצח, המאזן את מתיקותו החזקה של השוקולד.
מגשי אירוח עם שוקולד
מגשי אירוח עם שוקולד, איכותיים ומושקעים, הם פתרון מעולה לכל אירוע קטן או גדול: מהרמת כוסית בעבודה, ימי הולדת או בריתה ואף חגיגה ביתית פרטית. ניתן להתאים את סוגי השוקולד, לטעמם האישי של המארחים, ואף לשלב מספר סוגים. מגשי אירוח עם שוקולד, בתוספת של מגש פירות, פירות יבשים או אגוזים, הם שילוב נפלא כקינוח לכל ארוחה, או כחטיף המוגש לפניה. השוקולד עשויי מחומרי גלם משובחים, בטעם מענג של שוקולד אמיתי, ומגיעים במראה מעוצב ומוקפד.
הכנה עצמית או הזמנה של מגשי אירוח
הכנה עצמית של מגשי אירוח עם שוקולד, דורשת מיומנות וסבלנות רבה. כדאי להכין את השוקולדים עצמם בסמוך לאירוע עצמו, כדי שיהיו טעימים ונאים להגשה. הזמנה של מגשי אירוח, חוסכת את הטרחה הרבה הכלולה, בקנית המצרכים, בהכנה עצמה, ובשהייה הממושכת במטבח, בעיקר כשיש צורך בכמויות גדולות של מיני שוקולדים.
בחירת חומרי גלם
בחירת חומרי גלם טובים להכנת השוקולד, חשובה, ומשפיעה רבות על איכותו. חומרי גלם טובים, עולים יותר כסף, ובהכנה עצמית, בוחרים לעיתים לחסוך, בהוצאות על חומרי הגלם. בהזמנת מגשי אירוח עם שוקולד, נעשה שימוש בחומרי גלם מעולים, כך שלא משנה באיזה סוג תבחרו, החומרים המשובחים מעלים את רמת השוקולד, והטעם משובח.
אסתטיקה
מעבר לטעמו המשובח של השוקולד, יש חשיבות רבה גם לאסתטיקה של מגשי האירוח. אנשים אוכלים קודם כל עם העיניים, והמראה הראשוני קובע מאוד, האם ירצו לטעום עוד או שיוותרו. המגשים צריכים להראות כמו יצירת אומנות, מדויקים בשילובי הצבעים שעל המגש. כדי שבסוף האירוע, לא יישארו מגשים עמוסים ללא דורש, יש צורך להשקיע בעיצובו הנאה והמגרה של המגש.
שוקולד עם פרות, פרות יבשים או אגוזים
השילוב של שוקולד מתוק עם פירות או עם אגוזים, הוא מעולה, טעים ומאוזן. שוקולד העשוי מחומרי גלם משובחים, בתוספת של פרי העונה בשל ועסיסי ואף פרות יבשים או תערובת של אגוזים מסוגים שונים, הוא חגיגה לחך. הפירות והאגוזים מעדנים את טעמו המתוק של השוקולד, ומוסיפים בריאות וחיות, לצד השוקולד.
לסכום
מגשי אירוח עם שוקולד איכותיים, הם פתרון מעולה לכל סוג של אירוע. הכנה עצמית של מגשי אירוח עם שוקולד, דורשת מיומנות וסבלנות, והזמנתם חוסכת טרחה רבה. חומרי גלם משובחים, משפיעים רבות על איכות השוקולד. שילוב השוקולד עם פירות או אגוזים, הוא מאוזן ובריא.